ECG:n harjoituskautta ohjaamassa mm. Kilpeläinen ja Jussila

Kun illat alkavat pimentyä ja ilma viiletä, on se merkki siitä, että East City Giantsin edustusjoukkueen tuleva harjoituskausi lähestyy. Tulevalle harjoituskaudelle ECG on saanut mukaan laadukasta valmennusapua. Janne Kilpeläinen tulee olemaan mukana joukkueen harjoituskauden alkaessa ja Olli Jussila luennoi valmennusopeistaan sekä siirtää osaamistaan käytäntöön valmennusklinikoilla off-seasonin alussa. Kummankin osalla on kyse siitä, että he omalla laajalla ja vankalla ammattitaidollaan kykenevät nostamaan ECG:n toiminnan ja tarjonnan tasoa ylöspäin.

Janne Kilpeläinen on SAJL:n Hall of Fame jäsen #13. Hänet valittiin Hall of Fameen vuonna 2010. Kilpeläinen oli aikanaan erittäin kovatasoinen linjapelaaja, joka pelasi East City Giantsissa voittaen Suomen mestaruuksia ja tämän lisäksi häneltä löytyvät kaksi EM-kultaa sekä osallistuminen myös NFL seura New York Giantsin rookie leirille. Kilpeläinen on tänä päivänä arvostettu valmentaja, jonka oppeja ECG tulee hyödyntämään harjoituskaudella etenkin linjapelaajien osalle.

Olli Jussilan vaikutukset viime vuosina ovat olleet hyvin suuret suomalaiseen jenkkifutikseen. Jussila on toiminut Roostersin organisaatiossa ja tuonut aivan uutta osaamista jenkkifutiksen pariin. Jussilan osaamisalueita ovat pelaajien nopeus, liikkuvuus sekä tehokas liikkuminen kentällä. Jussilan tausta yleisurheilun parista ja hänen kehittämät menetelmät ovat toimineet erittäin hyvänä perustana amerikkalaisen jalkapallon pelaajien kehittämisessä ja hänen oppejaan ovatkin jo monet suomalaiset lajin huiput päässeet hyödyntämään.

ECG:n tarkoituksena on saada joukkueelle ja pelaajille mahdollisimman hyvä rakenne toiminallisesti, jotta pelaajien kehitys maksimoidaan ja joukkueen taso paranee.

 

East City Giantsin edustusjoukkue järjestää avoimen aloituspalaverin tulevalle harjoituskaudelle 14.10 klo. 14:30 alkaen Liikuntamyllyssä. Tervetuloa paikalle kaikki ECG:ssä mahdollisesti pelaamaan kiinnostuneet!!