ECG:n harjoituskauden loppusuora häämöttää

East City Giantsin harjoituskausi on ollut jo pitkä ja joukkue on viime syksystä asti valmistautunut kohti edessä häämöttävää kautta.

Joukkue on harjoituskauden aikana vahvistunut useilla pelaajilla. Puolustuksen boksia vahvistaa Gregory “June” Robinson, laitahyökkääjäkaartiin ovat liittyneet Robin Drockila ja Sami Nikkinen, Max Grönvall palaa keskushyökkääjien joukkoon ja hyökkäyksen linjaan on palannut todellinen Jättiläinen toisessa sukupolvessa, Toni Varis. Myös valmennus on vahvistunut. Kokenut Pete Salovalta koordinoi hyökkäystä ja koordinaattorina tulokas Ville Heliö on hionut puolustusta kuntoon kokeneiden apulaisten kanssa ja kutsuu kesällä puolustuksen pelit kesällä sivurajalta.

Joukkue on harjoitellut talven läpi yhteisesti 3 kertaa viikossa, joista 1 on ollut juoksuharjoitus ja 2 lajiharjoitusta, joista osa yhteisharjoituksina farmijoukkue TAFTin kanssa. Vuodenvaihteen jälkeen joukkue on pelannut myös 3 harjoitusottelua Vaahteraliigajoukkueita vastaan, joten joukkue onkin ennen kauden aloitusta pelannut puolia liigan joukkueita vastaan.

Vastassa olleet Roosters, Saints ja viimeisimpänä Porvoon Butchers ovat kaikki antaneet erinomaista näyttöä joukkueelle niin yksilöinä kuin myös joukkuepelaamisen suhteen. Viimeisin esitys alkoikin olemaan jo hyvännäköistä suorittamista Jättiläisiltä, mutta edelleen löytyi kohtia, joita joukkueen täytyy hioda – nyt alkaa se vaihe kun ECG lähtee viimeistelemään omia kuvioitaan valmiiksi kauden avausta varten!

 

Päävalmentaja Jabari Harris kertoo joukkueen harjoituskaudesta:

“The off-season this year went great! We are much ahead in our talent and scheme on both sides of the ball. Going against the Maple League teams helped us to learn much about what it takes to compete on that level, but also it helped our players increase their level of play and work ethic. We were able to go toe to toe With the #5 ranked team in Europe (Roosters), the #4 ranked team in the Maple league(Butchers), and a young hungry Saints team that I think is on the rise. To be able to evaluate yourself against that kind of competition is huge.

 

Our focus now is to continue to finish installing and implementing our systems and making sure the players we have are confident in them, keeping players healthy, and focusing on the first division schedule.”

Jättiläiset jatkavat siis täyttä häkää työtä kohti kauden avausta, joka on paikallisvastustaja Helsinki Wolverinesia vastaan!

TULE KESÄLLÄ KATSOMOIHIN KANNUSTAMAAN ECG VOITTOON!