ECG:lle vahvistuksia kauden kynnyksellä

East City Giantsin kausi on todella lähellä, sillä joukkue kohtaa tulevana sunnnuntaina 1. divisioonan avauksessaan kotikentällään Helsingin Velodromilla Jyväskylän Jaguaarit. Pitkin talvea joukkue on pyrkinyt rakentumaan laadukkaaksi ja kovaa pelaavaksi joukkueeksi, joka tulee vauhdilla 1. divisioonaan. Nyt kauden kynnyksellä ECG on saanut muutamia vahvistuksia, jotka vahvistavat tiettyjä kohtia Jättiläisten ryhmityksessä.

Tuorein tulokas ECG:hen on britti Anthony Clarke. Clarke vahvistaa etenkin ECG:n takakenttää, mutta pystyy pelaamaan myös laitahyökkääjänä. Clarke on pelannut ennenkin Suomessa, sillä hän pelasi vuonna 2007 Vaahteraliigaa Seinäjoki Crocodilesissa. Hän on myös entinen London Olympiansin pelaaja. Clarke on kokenut pelaaja, joka tuo suuren lisän ECG:n takakentälle ja yhdessä Xavier Andren kanssa he toimivat erinomaisina valmentajina ECG:n nuoremmille puolustajille.

Sam Ryan on tuttu nimi muutamia vuosia ECG:tä seuranneille, sillä hän pelasi ECG:ssä vuonna 2015 ja teki keskushyökkääjänä 9 maalia kauden aikana. Väkivahva Ryan tuo voimaa ECG:n juoksupeliin ja Clarken tavoin kokeneena pelaajana kykenee valmentamaan ECG:n muita keskushyökkääjiä. Ryania saatetaan nähdä hyvinkin myös puolustuksen linjan puolella ja vahvana sekä kovaa pelaavana hän on varmasti ikävä pideltävä hyökkäyksen linjoille.

Niko Lehtonen pukee mustakeltaisen ylleen ensi kaudella. Puolustuksen takakentän pelaaja Lehtonen piti viime vuonna välivuoden jenkkifutiksesta, mutta pelasi sitä ennen Vaahteraliigassa Vantaan Taftissa. Lehtonen ei todennäköisesti pelaa vielä Jaguaareja vastaan, mutta on joukkueen käytettävissä siitä eteenpäin.

Pysy kuulolla, sillä ECG saattaa vielä lähiaikoina julkaista mielenkiintoisia pelaajauutisia lisää!

ECG:n kauden avaus sunnuntaina Helsingin Velodromilla klo. 16:00 !! Tule paikalle kun Idän Jättiläiset iskevät Jaguaareja vastaan!