ECG:lle tappio kauden viimeisessä ottelussa

East City Giantsin kausi päättyi 9 – 20 (9-6) tappioon kotikentällä Nokia Ghoshuntersia vastaan. Voitolla ECG olisi päässyt välierään.

Ottelussa ECG:n puolustus teki yhden maalin puolustuksen linjamies Niko Reinikaisen onnistuttua peittämään pallon Nokian maalialueella heidän rähmättyä pallon. Tämän lisäksi ECG:n potkaisija Ohto Nygren onnistui kenttäpotkumaalissa. Tätä enempää ei ECG onnistunut pisteitä tekemään, joten voitto matkasi Nokialle.

ECG:n kausi siis päättyi tänään ja tuloksellisesti kausi on luonnollisesti iso pettymys joukkueelle, joka lähti jokaista ottelua voittamaan. Tiukkoja pelejä mustakeltaiset pystyivät pelaamaan jokaista vastustajaa vastaan. Sarjakärkiä Pori Bearsia eikä Nokia Ghosthuntersia ECG ei onnistunut kaudella voittamaan, mutta kertaalleen hävisi Porille vain 5 pisteellä ja Nokialle vain 3 pisteellä joten tämä kertoo siitä että tulokset olivat kauden aikana todella pienistä asioista kiinni.

 

East City Giants haluaa kiittää kaikkia katsojiaan, seuraajiaan ja tukijoitaan kauden aikana.

ECG tulee kasvamaan tästä kaudesta ja katseet suunnataan eteenpäin nopeasti. Idän mustakeltaiset aikovat kehittyä joukkueeksi ja seuraksi joka tulee olemaan isompi, vahvempi ja parempi. TYÖ tämän eteen on jo alkanut ja jatkuu entistä kovempana.

 

ECG tulee vielä – ja kovaa.