ECG:lle kauden toinen tappio Hangossa

East City Giantsin kausi jatkui mollivoittoisesti, kun joukkue häivisi Hanko Sun Citylle 17-0 (7-0). Hanko on ilmennyt ECG:lle pahaksi vastukseksi viime aikoina. Viime vuonna joukkueet päätyivät lopulta tasapisteisiin, mutta Hanko onnistui ECG:n kahdesti voittamaan ja tänäkin vuonna Hanko näytti ensimmäisessä ottelussa paremmuutensa Jättiläisiä vastaan.

Kuten tulostaulu osoittaa, ei ECG:n hyökkäys toiminut mahdollistaakseen joukkueen voiton. Hyökkäys kyllä eteni pitkiä siivuja pallon kanssa ja ajoittain juoksupeli näytti juuri siltä miltä sen halutaankin mustakeltaisten leirissä näyttävän. Hanko lähti vahvasti puolustamaan ECG:n juoksua ja juoksupeleissä tapahtui jokunen rähmäys. Heittopeli ei toiminut paria välähdystä lukuunottamatta ja tämä yhtälö johti joukkueen tehottomuuteen.

Hangon raati valitsi ECG:n parhaaksi pelaajaksi #95 Oskari Hyvärisen joka laitahyökkääjän paikalla keräsi hienosti jaardeja sekä heitto- että juoksupeleillä.

ECG:n puolustus toimi ottelussa kohtuullisen hyvin. Hanko pääsi muutamalla isolla juoksupelillä rokottamaan joukkuetta, mutta pääasiassa ECG:n puolustus jatkoi hyvin alkanutta kauttaan. ECG:n puolelta parhaana pelaajana palkittiin #87 kulmapuolustaja Timi Suovuo joka otti ottelussa syötönkatkon sekä säkitti myös pelinrakentajan. Suovuo palkittiin ECG:n yhteistyökumppanin Finnkinon palkinnolla.

ECG:llä on edessään nyt parin viikon tauko otteluista. Tämä tulee tarpeeseen, jotta joukkueen hyökkäys löytää yhteisen sävelen. Puolustuksen puolellakin tauko tulee tarpeeseen jotta pieniä loukkaantumisia ja muita vaivoja kärsineet pelaajat saavat itsensä pelikuntoon!

Seuraava ECG:n ottelu on Nokialla Ghosthuntersia vastaan 18.6.