ECG:lle 2. joukkue kaudelle 2017!

East City Giants on päättänyt perustaa 2. joukkueen, joka tulee pelaamaan ensi kesänä amerikkalaisen jalkapallon 4. divisioonassa. Divisioona pelataan 7 vs 7 säännöin turnausmuotoisesti. Sarjan pelit alkanevat toukokuussa, mutta mitään otteluohjelmaa ei ole vielä julkistettu.

ECG:n joukkue harjoittelee tällä hetkellä yhdessä 1. divisioonassa pelaavan ykkösjoukkueen kanssa. Harjoitukset ovat tiistaisin ja torstaisin Talin jalkapallohallissa sekä HJK:n kuplahallissa Pajamäessä.

Joukkue koostuu tällä hetkellä vanhoista ECG:n ja Helsinki 69ersin pelaajista. Mm. Henri Kurki, Jarkko Nieminen, Jukka Finni, Mikko Salo, Jari Mellin, Mika Jaakonaho sekä Jari Sairanen ovat jo ilmoittautuneet mukaan joukkueeseen. Joukkue ottaa vastaan uusi pelaajia. Mukaan sopii tulla lajille aivan uudet pelaajat tai kokeneemmat pelaajat, jotka haluavat vielä pelata, mutta eivät

Jarkko Nieminen pukee jälleen päälleen ECG:n paidan.
enää niin kilpailullisella tasolla. Joukkue sopii myös erinomaiseksi jatkoksi korkeakoulupelaajille, jotka haluavat oman sarjansa jälkeen vielä pelata, mutta ajallisesti tai muuten tämä sarjataso olisi sopivampi.

Uudet pelaajat voivat olla yhteydessä Henri Kurkeen.

Henri Kurki, ECG:n joukkueenjohtaja
henri.kurki@ecg.fi
0408477040