World Class Gym

ECG yhteistyöhön World Class Roihupellon kuntosalin kanssa

“Tällainen yhteistyö sopii erittäin hyvin konseptiimme”, toteaa Giantsin edustusjoukkueen päävalmentaja Ari Evwaraye. “Koska jenkkifutiskoulu ja jenkkifutisopisto ovat nimenomaan fyysiseen valmennukseen keskittyviä harjoittelumuotoja, on täysin luonnollista, että olemme pyrkineet yhteistyöhön sellaisen tahon kanssa, joka omalla erityisosaamisellaan pystyy tätä tukemaan ja tuomaan siihen merkittävää lisäarvoa. Timmixillä on lukuisia vahvuuksia, jotka tekevät siitä meille erinomaisen yhteistyökumppanin”, jatkaa ECG:n amerikkalaisen jalkapallon jaoksen johtaja Stefan “Eti” Karkulahti.

“Sali on auki 24h vuorokaudessa, mikä mahdollistaa meidän vuorotöissä olevien tai esimerkiksi opiskelevien harjoittelijoiden voimaharjoittelun heille parhaiten sopivana vuorokaudenaikana. Lisäksi mm. salin sijainti, profiili sekä hyvä aiempi yhteistyö urheiluseurojen kanssa ovat selkeitä valtteja. Ylipäätään strategiaamme kuuluu solmia sellaisia yhteistyösopimuksia, joissa yhteistyötaholla on toimintaamme jotakin konkreettista annettavaa ja että yhteistyön hyödyt ovat molempien tahojen osalta selkeästi mitattavissa” kertoo Evwaraye.

“ECG on selvästi dynaaminen ja kunnianhimoinen organisaatio, mikä sopii hyvin yrityksemme profiiliin kuntosali- ja muita liikuntapalveluja tarjoavana tahona”, kommentoivat Timmixin omistajaveljekset Markus ja Mika Auvinen. “Lähestulkoon missään urheilulajissa lihaskunnon ja voimantuoton merkitystä ei voi aliarvioida, eikä varmasti ainakaan amerikkalaisessa jalkapallossa, joten olemme iloisia, että voimme tältä osin olla rakentamassa ECG:n harjoittelijoiden pelaajien fyysisiä ominaisuuksia tuleville kausille”.

Jos olet kiinnostunut treenaamaan jenkkifutista ympärivuotisesti, niin ota yhteyttä info@ecg.fi.
Lisätietoja jenkkifutiskoulusta nettisivuilta www.ecg.fi

Vastaa