ECG voitti Indiansin selvästi kotikentällään

East City Giants otti kauden ensimmäisessä kotiottelussa kauden ensimmäisen voittonsa! Kouvola Indians kaatui 49 – 24 (27-12). Ottelussa nähtiin Idän Jättiläisten kannalta paljon hyvää, mutta myös parannettavaa.

Myllypuron urheilupuistossa pelatun ottelun ECG aloitti erittäin vahvasti kun heti ensimmäisellä joukkueen yrityksellä Jabari Harris heitti 76-jaardisen heiton laitahyökkääjä Sami Nikkiselle, joka tuuletti tämän jälkeen maalia. Joni Aurala upotti lisäpisteen haarukkaan ja näin ECG otti ottelussa ensimmäisellä yrityksellä johdon, jonka sen jälkeen piti ottelun loppuun asti.

Robin Drockila teki ottelussa 2 maalia.

ECG:n hyökkäys toimi ottelussa mallikaasti. Heittojaardeja joukkueelle kertyi yhteensä jopa 395! Laitahyökkääjistä Nikkinen ja Robin Drockila ottivat 2 maalia nimiinsä ja Toni Pellinen yhden, joten maalintekijöitäkin oli useita. Heidän lisäksi esimerkiksi Aleksi Hakonen keräsi 89 jaardia heitoista, joten heittopeli ECG:llä toimi erittäin mallikkaasti ottelussa.

Myös juosten ECG eteni. Santeri Lehtola juoksi yli 8 jaardin keskiarvolla ja myös Tuukka Inkinen juoksi hyvin tehden debyyttinsä joukkueessa tällä kaudella. Keskushyökkääjistä Max Grönvall kävi juoksemassa maalin arvoisesti ottelun loppupuolella!

Puolustuksen puolella ECG:n puolustuksen linja sai erinomaisesti painetta Phillip Garcialle. Santeri Alijärvi keräsi tällä kertaa potin säkityksien kärjessä, mutta myös koko puolustuslinja oli luomassa painetta Garcialle. Tukimies Petteri Blomqvist oli

Garcia oli läpi ottelun ECG:n puolustuksen linjan paineen alla.

taklaustilaston kärjessä ja pelasikin erittäin pirteästi linjan takana. Xavier André myös pääsi tekemään maalin blokatun puntin jälkeen.

Puolustuksessa jäi kuitenkin parannettavaa, sillä liian usein löysi Garcia vapaan miehen kentältä tai pääsi jopa itse juoksemaan uusia yrityksiä. Indiansin kookas Peter Loughran pelasi ottelussa myös erinomaisen pelin. ECG:n joukkue varmasti perehtyy videohuoneessa otteluun ja tuleviin vastustajiin, jotta nytkin jo hyvin pelannut puolustus, parantaa vielä suoritustaan.

Otteluun oli löytänyt paikalle mukavat 203 katsojaa, jotka pääsivät nauttimaan ECG:n kotivoitosta paluussa itään sekä kioskin ja grillin edullisesta tarjonnasta.

Seuraavat ECG:n kotiottelut ovatkin sitten Brahen kentällä! Alkaen heti ensi lauantaina 16.6. klo 18:30!

Saturday Night Football is Coming!! BE THERE!

TULE KANNUSTAMAAN IDÄN JÄTTILÄISET VOITTOON ENSI LAUANTAI ILTANA BRAHEN KENTÄLLÄ CRUSADERSIA VASTAAN!

 

Kuvat: Salla Lahti