ECG tekee jo kovaa työtä kauden 2016 eteen!

Vaikka East City Giants keskittyy tällä hetkellä joukkueena täysillä voimilla käynnissä olevaan kauteen ja voittamaan jokaisen tulevan ottelun, on seurassa jo valmisteltu kautta 2016. Kävi loppukauden aikana kuinka tahansa, East City Giantsin ainoa tavoite vuonna 2016 on voittaa Rautamalja. ECG on kuluvalla kaudella pystynyt hyvin taistelemaan II-divisoonassa ja joukkueella on vielä kaikki mahdollisuudet voittaakin sarja. Joukkueen koostumus on kuitenkin pääosin melko nuori ja seura haluaa saada jatkuvuutta joukkueeseen, jotta pidemmän aikavälin tavoitteet saavutetaan.

Tämän takia ECG onkin valmistellut hyvissä ajoin kautta 2016. East City Giants on jo aloittanut pelaajasopimuksien tekemisen vuodelle 2016 ja tällä hetkellä tilanne joukkueen kasaamisen kanssa näyttää erinomaiselta. Seura pyrkii kasaamaan joukkueen josta löytyy sopiva sekoitus kokemusta ja nuoruutta, urheilullisia pelaajia joilla on halu voittaa ja joka pelaa erinomaisesti yhteen. Valmentajauutisia seura tulee tiedottamaan lähiaikoina.

Uusia pelaajia ECG vastaanottaa jatkuvasti, joten jos halua joukkueeseen liittymiseen löytyy voi päätöksen tehdä jo nyt. Kuitenkin Giantsin virallinen try-out tulee olemaan 10.9, jonne voivat kaikki uudet lajille tuntemattomat tai jo lajia aiemmin pelanneet, ECG:n toiminnasta kiinnostuneet pelaajat tulla. Näin sanottuna ei amerikkalaisesta jalkapallosta tarvitse olla lainkaan aiempaa kokemusta liittyäkseen Jättiläisiin ja tullakseen try-outiin. Kova asenne ja halu kehittyä ovat niitä asioita joilla tässä seurassa ja lajissa pääsee loistavasti alkuun.

Jos ECG:n toiminnasta ja tulevasta try-outista tulee kysyttävää voi viestiä lähettää joko osoitteeseen info@ecg.fi tai suoraan ECG:n päävalmentajalle Samuel Orvomaalle, sam.holding@gmail.com.