ECG pitää toisesta sijasta kiinni huolimatta Steelers tappiosta

ECG hävisi lauantaina sarjaa selvästi johtavalle Kuopio Steelersille luvuin 12 – 27. Kummatkin joukkueet pelasivat osittain vajaamiehisinä otttelun. Steelersin 1. pelinrakentaja ei pelannut ottelussa ja joukkue oli muutenkin melko vähäisellä pelaajamäärällä liikkeellä. Myös Giantsilta puuttui huomattavat 4 hyökkäyksen aloittavaa linjamiestä, jotka ECG:n pelityylissä merkitsevät erittäin paljon. Myös mm. keskushyökkääjä Eero Pietiläinen puuttui ottelusta. ECG koki myös epäonnea alkulämmittelyissä, kun loistavasti kauden aikana pelannut tukimies Jyri Kytöharju loukkaantui joukkueen omissa alkulämmittelyissä.

Peli oli joukkueilta melko tasainen, mutta Steelersin tasaisuus vei voiton. ECG:n puolustus pelasi osittain erinomaisesti, mutta muutamilla draiveilla tapahtui useampia isoja henkilökohtaisia virheitä, joista Steelers hyökkäys pääsi liian helposti rokottamaan. Myös ECG:n hyökkäys ei pystynyt tarpeeksi tasaiseen suorittamiseen, vaikka ajoittain eteneminen meni toivotunlaisesti. ECG pääsi pari kertaa rokottamaan Kuopiolaisten hyökkäystä myös pitkillä heittopeleillä, joissa etenkin laitahyökkääjä Ohto Nygren näytti nopeuttaan.

Seuraavaksi ECG kohtaa Hanko Sun Cityn, joka on sarjataulukossa neljäntenä. Sarjataulukko onkin siis erittäin mielenkiintoinen kun ECG, Bouncers ja Sun City ovat pelanneet ristiin niin ECG johtaa tätä kolmikkoa, vaikka kaikki joukkueet ovat tasapisteissä kuudella pisteellä. ECG:n ja Hangon välinen erittäin tärkeä ottelu pelataan tulevana lauantaina kello 17.00 Helsingin Velodromilla. Tule paikalle kun ECG pelaa kauden tärkeimpiä otteluita!!