ECG pelasi harjoitusottelun Malmi Blazea vastaan

East City Giantsin edustusjoukkue pelasi torstaina pre-seasonin ensimmäisen harjoitusottelunsa paikallisvastustajaa vastaan. III-divisioonassa pelaava Malmi Blaze oli vastassa, kun tämä ECG:n joukkue pelasi ensimmäistä kertaa yhdessä. Monille Jättiläisille tämä oli muutenkin ensimmäinen peli amerikkalaista jalkapalloa ja vielä useammille ensimmäinen 11 vs 11 peli.

Tämä oli siis erinomaista harjoitusta niille pelaajille, jotka eivät aidossa pelitilanteessa ole vielä päässeet pelaamaan. Luonnollisesti harjoitusottelussa myös valmennus näkee asioita, joissa on vielä korjattavaa. Päävalmentaja Orvomaa mainitsikin ottelun jälkeisessä haastattelussa, että mentaalivirheiden poistoa tullaan korostamaan kauden alun lähestyessä.

NDU Black Knightsista on viime vuosina tullut ECG:hen hyvien keskushyökkääjien muodossa Sami Martikainen sekä Jaakko Saksa ja tulevallekin kaudelle näyttää NDU:n joukkueesta tulevan hyvinkin pätevä keskushyökkääjä Kaarle Silander. Silander pelasi Blazea vastaan ensimmäisen pelinsä ECG:n paidassa ja tulee varmasti tuomaan oman vauhtinsa kentille yhdessä muiden ECG:n keskushyökkääjien kanssa.

ECG:llä on harkinnassa vielä ennen kauden alkua toinen harjoitusottelu Blazea vastaan sekä mahdollisesti myös ylemmän sarjaportaan joukkuetta vastaan.

ECG:n kausi alkaa 21.5. Pori Bearsia vastaan, silloin KAIKKI PAIKALLE tekemään Velodromista mustakeltainen!!