ECG palaa jenkkifudiskentille

Viimeksi mustakeltaiset värit on nähty Vaahteraliigassa kaudella 2001, jolloin ECG sijoittui neljänneksi. “Amerikkalainen jalkapallo ei ole ollut seuran ohjelmassa vähään aikaan, mutta se ei ole tarkoittanut seuran lakkaamista”, puheenjohtaja Tero Blomster kertoo.

Mestarit

“Seuran lajeihin on kuulunut amerikkalainen jalkapallo, käsipallo ja salibandy. Nyt on taas aika ottaa seuran toimintaan mukaan myös amerikkalainen jalkapallo ja tavoitteena on jakaa omat kokemukset nuorille ja uusille pelaajille ja olla yhdessä vanhojen tuttujen sekä ECG-henkisten tyyppien kanssa. Olisi mukava jälleen tehdä asiat kunnolla ja oikein”, Blomster kaavailee.

Blomsterin mukaan on vielä auki, kuinka monen joukkueen voimin ECG:n paluu tapahtuu.

“Pelaajien rekrytointitilaisuuksien jälkeen tiedetään mihin sarjoihin osallistutaan. Tavoitteena on pelaajien henkilökohtaisten kehittymisten kautta kehittää joukkuetta tai joukkueita. Painopiste on junioreissa. Kaikille pelaajille, uusille ja vanhoille, tehdään henkilökohtaiset ja pelipaikkakohtaiset nelivuotiset harjoitussuunnitelmat. Valmentajien nimet julkaistaan seurojen kausien päättymisten jälkeen.”

Seuran painopiste keskittyy perinteitä ja nimeä kunnioittaen Itä-Helsinkiin. ECG:n toimintaperiaatteista sekä tavoitteista tiedotetaan tarkemmin syksyn aikana.

ECG on pelannut historiansa aikana 22 Vaahteraliigakautta, ja ollut mitaleilla 13 kertaa. Viiden mestaruuden lisäksi tilillä on neljä hopeaa, neljä pronssia, sekä lisäksi Pohjoismaiden mestaruus vuodelta 1986.

Vastaa