ECG otti tärkeän voiton Lohja Lionsista

Lauantaina paahtavassa helteessä pelattu ottelu osoittautui vaikeaksi kummallekin joukkueelle. Giants taisteli kuitenkin voiton Lohja Lionsista lukemin 8-20.

ECG:lta puuttui ottelusta 8 aloittavaa pelaajaa, joten muutenkin kapean materiaalin kanssa valmennusjohto sai soveltaa ja monet pelaajat pelasivatkin heille täysin uusilla pelipaikoilla. Joukkueen urheilullisuus ja tahto voittaa ottelu tuotti lopulta toivotun tuloksen, jota joukkue lähti hakemaan – voiton.

Näin ECG jatkaa yhä sarjan kärjessä ja pitää kiinnityksensä suoraan finaalipaikkaan.

Hyökkäyksen puolella Giantsilla oli ajoittain reilustikin vaikeuksia, mutta ajoittain taas pallo kulki kohti Lohjan maalia tuttuun tapaan. Useamman kerran kuitenkin ratkaisevalla hetkellä joukkue herpaantui, eikä saanut viimeisteltyä muuten hyvää draivia. Osansa voi olla sillä että iso osa joukkueen pelaajista pelasi kahteen suuntaan ja olosuhteet olivat todella rankat ottelussa.

Keskushyökkääjänä pelannut Alex Harju keräsi ison määrän juostuja jaardeja ottelussa. Hyökkäyksen sekä puolustuksen linjassa pelannut Toni Varis jatkoi jälleen upeiden otteiden esittämistä, ja usean pelin tuloksen hän ratkaisi omalla panoksellaan.

Lohja Lions myös taisteli ottelussa upeasti pienellä ryhmällä. Lions pelasi rehtiä peliä ja osoitti esimerkillistä taisteluhenkeä vaikean kauden aikana. Toivottavasti Lohjalla saadaan toiminnalle jatkuvuutta!

 

ECG saavutti ottelussa tärkeimmän eli voiton ja kaksi pistettä. Nyt Itä-Helsingin Jättiläiset haluavat siirtää katseensa tulevaan eli 35-vuotisjuhlaotteluunsa!!

ECG kohtaa 2.8.2014 Raisio Oakmenin juhlaottelussaan.

East City Giants on Suomen vanhin ja yksi menestyksekkäimmistä amerikkalaisen jalkapallon seuroista. Seura josta on tullut monia suuria suomalaisia amerikkalaisen jalkapallon pelaajia ja muita vaikuttajia. Seura joka on ollut alusta asti mukana kehittämässä suomalaista jenkkifutista ja joka nyt 35-vuotisjuhlavuotenaan on esittänyt upeita otteita kentällä. ECG on voittanut kaikki kauden ottelunsa.

East City Giants haluaa kaikki TEIDÄT paikalle tähän upeaan tapahtumaan, jossa juhlistetaan seuran hienoa taivalta. Itä-Helsingin Jättiläiset ovat seura jolta löytyy upea historia ja hienoja perinteitä.

 

East City Giantsin 35-vuotisjuhlaottelu:

2.8.2014  klo. 15.00  East City Giants – Raisio Oakmen

Helsingin Velodromi, Mäkelänkatu 70

ILMOITTAUDU TAPAHTUMAAN !

Giants35v