ECG otti tärkeän 25-0 voiton Bouncersista!

Valter Sandström (5)
Valter Sandström teki ensimmäisen maalinsa ECG:n paidassa Bouncersia vastaan.

East City Giants otti hienon ja selvän voiton viime kausina tutuksi tulleesta Mikkeli Bouncersista. Peli oli koko ottelun ajan ECG:n hallinnassa. Puolustus sai pidettyä Bouncersin hyökkäyksen täysin aseettomana ja hyökkäys rullasi hienosti sekä heitto ja juoksupeleillä. Voiton myötä ECG nousi tasapisteisiin Hanko Sun Cityn ja Mikkeli Bouncersin kanssa ja sarjan toisesta kierroksesta tuleekin erittäin jännittävä pudotuspelipaikkoja ajatellen.

ECG:n puolustus aloitti ottelun tuttuun tapaan. Mikkeli Bouncersin yritykset eivät edenneet lainkaan ja tuloksena oli nopea 3 ja ulos. ECG:n hyökkäys pääsi kentälle ja teki heti ensimmäisellä draivilla ensimmäisen maalin. Joukkue eteni hienosti RB Max Grönvallin juoksuilla sekä Bredbackan johtamalla heittopelillä. Bredbackalla oli kohteina useita pelaajia ja tällä kertaa viimeisen TD:n arvoisen kiinnioton teki laitahyökkääjä Janne Helenius. ECG yritti ottelussa kolmesti 2 pisteen lisäpistettä epäonnistuen niissä kaikissa, mutta kertaalleen Ohto Nygren potkaisi joukkueelle yhden lisäpisteen maalin jälkeen.

Kaikki ECG:n maalit tulivat heittopeleillä. Janne Helenius siis teki ensimmäisen maaalin, 2. ja kolmas menivät Oskari Hyvärisen nimiin ja neljäs maali syntyi Valter Sandströmin kiinniotosta.

ECG:n hyökkäysvuorot olivat pitkiä ja kelloa kuluttavia. Joukkue eteni useamman kerran lähes koko kentän mitan päättäen sen maalilla. Jättiläisten puolustus taas antoi koko ottelussa vain yhdet uudet yritykset Mikkelin hyökkäykselle.

ECG käytti ottelussa myös uutta pelinrakentajaansa Henri Winteriä. Winter tuli puoliaikojen lopussa korvaamaan Bredbackaa. Bredbacka pelasi erinomaisen ottelun ja heitti kaikki joukkueen maalit, mutta on todella hienoa että ECG on saanut myös toisen varsinaisen pelinrakentajan joukkueeseen.

ECG:n parhaaksi pelaajaksi valittiin RB Max Grönvall ja Mikkeli Bouncersista #18 Erkka Korhonen. Pelaajat palkittiin ECG:n yhteistyökumppanin Finnkinon tuotelahjoilla. Tämän lisäksi ECG:n takapuolustaja Jani Lindholm palkittiin hieroja Nea Virokannaksen lahjakortilla.

ECG:n kausi jatkuu viikon päästä kun Jättiläiset matkaavat Poriin kohtaamaan sarjaa johtavan Bearsin. Bears hävisi viikonloppuna Ghosthuntersille, joka entisestään tekee sarjan mielenkiintoisemmaksi. Selvää on että jokaista ottelua ECG lähtee voittamaan ja kautta ennen päätetty tavoite Rautamalja on edelleen ECG:n tähtäimessä!!

Seuraava ECG:n kotiottelu pelataan 23.7. klo. 16:00 Hanko Sun Citya vastaan tutulla Helsingin Velodromilla. Mukavasti oli yleisöä katsomassa ja kannustamassa Jättiläisiä Bouncers ottelussa, joten Hankoa vastaan samalla tavalla ja vielä suuremmalla joukolla kaikki paikalla kannustamaan Idän Jättiläiset voittoon!!