ECG matkaa Kouvolaan Indiansin vieraaksi

East City Giants kohtaa Kouvola Indiansin perjantaina klo 18:30 alkavassa ottelussa Kuusankosken Urheilukeskuksella. Voittamalla ottelu ECG:llä on mahdollisuus varmistaa pudotuspelipaikka.

Kouvola Indiansin kausi ei ole ollut tuloksellisesti menestyksekäs ja joukkue onkin hävinnyt tähän mennessä kaikki pelaamansa ottelut. Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Myllypuron Urheilupuistossa, voitti ECG ottelun 49 – 24. Tuosta ottelusta on kuitenkin moni asia muuttunut. Indians vaihtoi kauden aikana pelinrakentajaa, kun Philip Garcia sai lähteä joukkueesta ja tilalle tuli Ben Wilkerson. Wilkerson on atleettinen pelinrakentaja, joka kykenee tekemään maaleja omilla suorituksillaan. Tästä esimerkkinä hänen tekemät 4 juoksumaalia Indiansin viime pelissä Crusadersia vastaan.

East City Giants saa jalkeille hyvän ryhmän perjantain otteluun. Muutama poissaolo joukkueella on, kun muun muassa keskushyökkääjä Max Grönvall, puolustuksen linjamies Eero Ylivarvi sekä tukimies/puolustuksen linjamies Camille Gruel ovat sivussa ottelusta. East City Giants on myös vapauttanut Gregory Robinsonin loppukauden vastuista, eikä häntä enää nähdä ECG:n paidassa tällä kaudella, joten erinomaisesti pelannut takamies Eric Irvin tulee pelaamaan ottelussa ECG:n puolustuksen amerikkalaisena pelaajana.

Ennakkosuosikin asemassa Jättiläiset kuitenkin tietävät, että Indians on kyvykäs joukkue, joka varmasti lähtee nälkäisenä otteluun. ECG lähteekin kohti Kymenlaaksoa kovalla asenteella ja haluaa ehdottomasti varmistaa paikan pudotuspeleihin sekä lähteä taistelemaan kotiedusta välieriin.

KIINNITÄ HUOMIOTA:

Miten ECG saa pidettyä kurissa Indiansin uuden kapellimestarin Ben Wilkersonin, joka on selvästi näyttänyt vaarallisuutensa tullessaan Indiansin mukaan! Wilkersonia vastaan puolustuksen taklaaminen ja loppuun asti pelaaminen ovat avainasemassa.

Tämän ottelun jälkeen 1. divisioonassa on kolmen viikon tauko Suomessa pelattavien EM-kisojen takia, joten joukkue saa hyvän aikaa valmistautua seuraaviin otteluihin ja muutamille pelaajille aikaa parantua vaivoistaan.

#GOGIANTS   #REALMENWEARBLACK  #EASTMODE-BEASTMODE