ECG kohtaa välierässä Kotka Eaglesin!

East City Giants pelaa toista vuotta putkeen 1. divisioonan välierässä, kun perjantaina vastaan asettuu Kotka Eagles. Ottelu alkaa 18.00 ja pelataan Puistolan kentällä.

ECG sijoittui runkosarjassa kolmanneksi ja kohtaa toiseksi sijoittuneen Kotkan. Runkosarjassa joukkueet pelasivat kahdesti vastakkain ja kummatkin voittivat ottelut omalla kotikentällään. Viimeisin ottelu oli viime lauantaina, kun Jättiläiset kukistivat Kotkat luvuin 37 – 28.

Kotka ja Puistolan kenttä ei kuitenkaan ole ollut helppo paikka pelata ECG:lle. 2014 III-divisioonan runkosarjan päätösottelussa ECG kohtasi Eaglesin Kotkassa ja hävisi  21 – 12. Tuolloin ECG oli tosin jo varmistanut runkosarjan voiton. Tänä vuonna ECG taipui Kotkalle Puistolan kentällä 32 – 19.

ECG lähtee kuitenkin muuttamaan tuota tilastoa ja voittamaan paikan Spagettimaljaan! Viime viikonloppuna ECG osoitti voimansa, kun Jättiläisten puolustus pysäytti Carpelanin hyökkäyksen ja ECG:n hyökkäys rullasi tehokkaasti läpi pelin kotkalaisten puolustusta vastaan.

IT’S WIN OR GO HOME! Nyt on siis näytön aika ja Giantsilla on mahdollisuus päästä ensimmäistä kertaa Spagettimaljaan!

ECG toivoo paikalle omia kannattajiaan ja tukijoukkojaan kannustamaan joukkuetta voittoon sekä pitämään ääntä katsomossa!

#GOGIANTS #REALMENWEARBLACK #EASTMODE-BEASTMODE