ECG kohtaa välierässä Kotka Eaglesin

East City Giants saa vastaansa välierässä saman vastustajan kuin viime vuonna, Kotka Eaglesin. Ottelu pelataan sunnuntaina Puistolan kentällä Kotkassa klo. 14:00 alkaen. Tämä on ECG:lle kolmas vuosi putkeen 1. divisioonan välierässä.

Kotka Eagles voitti suvereenisti runkosarjan voittaen kaikki ottelut ja tehden keskimäärin 50 pistettä ottelussa. ECG:n tie välierään oli selvästi haastavempi. ECG, UNC ja Mikkeli Bouncers päätyivät tasapisteisiin, eikä mikään joukkue pystynyt lunastamaan itselleen suoraa välieräpaikkaa. Tämä johti arvontaan joukkueiden kesken, jolloin välieriin päätyivät ECG ja Bouncers. Bouncers kohtasi aiemmin lauantaina Pori Bearsin välierässä, jonka Bears voitti lukemin 41 – 21 ja eteni näin ensi viikolla pelattavaan Spagettimaljaan.

ECG:n loppukausi on ollut haastava, kun kapealle joukkueelle loukkaantumiset ovat olleet suuri vaiva. Etenkin pelinrakentaja Sean Kosken loukkaantuminen on selvästi vaikuttanut joukkueen hyökkäyspeliin. Bearsia vastaan kauden viimeisessä runkosarjaottelussa ECG pelasi kuitenkin erinomaisesti joukkueena ja puolustus pysyi ottelun alun nukahduksien jälkeen melko hyvin Bears hyökkäyksen vauhdissa.

Kotkaa vastaan ECG kohtaa siis joukkueen, jota yksikään joukkue ei ole tällä kaudella onnistunut voittamaan. Eagles pelinrakentaja Niclas Carpelan tavoittelee välierässä kymmenettä Spagettimalja paikkaansa. Carpelanin ryhmä on kokenut ja kauttaaltaan lahjakas.

ECG on siis kovan haasteen edessä, mutta ei olisi ensimmäinen kerta kun altavastaaja voittaa ennakkosuosikin tärkeässä ottelussa! Niin pitkään kuin päätuomari nostaa pallon Puistolan kentällä ottelun päättymisen merkiksi, on Jättiläisten ryhmällä mahdollisuus voittaa Eagles ja pysäyttää Kotkan lento!

GO GIANTS!