ECG kohtaa lauantai-illan paikalliskamppailussa Wolverinesin!

East City Giants kohtaa lauantai-illan ottelussa sarjaa johtavan Wolverinesin. Ottelu pelataan klo 18:00 alkaen Brahen kentällä.

Viime viikolla ECG hävisi Kotkassa Eaglesin vieraana. Joukkue sortui liikaa virheisiin hyökkäyksessä ja puolustus ei taas kyennyt pysäyttämään ”Nesi” Carpelanin johtamaa hyökkäystä. Yhtään helpompaa ottelua ei liene luvassa Wolverinesia vastaan, sillä Robert Johnsonin johtama hyökkäys on ollut erittäin vakuuttava tällä kaudella. Jo vuosia Suomessa pelannut Johnson onkin lähes poikkeuksetta listoilla, kun puhutaan parhaista Suomessa pelanneista amerikkalaisista ikinä. ECG kuitenkin tietää varsin hyvin Wolverinesin hyökkäyksen vahvuudet ja lähteekin niitä tähän otteluun pysäyttämään!

Jättiläiset kohtaavat Ahmat paikalliskamppailussa!

Ville Heliön koordinoima puolustus on varmasti muuttunut hieman kauden kuluessa ja siitä kun joukkueet ensimmäisen kerran kohtasivat kauden avauksessa toukokuussa. ECG:n joukkueeseen liittyy nyt pelaavaankin kokoonpanoon ranskalainen Camille Gruel. Gruelin lisäksi ECG on hiljattain vahvistunut kahdella takakentän pelaajalla, kun Aku Kattainen ja Mikko Isokääntä ovat tehneet sopimuksen joukkueen kanssa. Maajoukkueessakin esiintynyt Kattainan sekä Isokääntä vahvistavat takuulla ECG:n takakenttää. Myös Eric Irvin tulee pelaamaan ECG:n riveissä viikonlopun ottelussa, joten onkin mielenkiintoista kuinka Johnsoneiden, Robertin ja Cedricin ilmasirkus saadaan pidettyä kurissa nopeiden Jättiläisten voimalla.

Hyökkäyksen puolella ECG:llä jäi parannettavaa viime viikonlopun Kotka ottelusta. Eagles otteluun näytti selvästi vaikuttaneen joukkueen pieni tauko juhannuksena, kun kunnon rytmiä hyökkäyksessä ei löytynyt kuin ottelun lopussa. Pirteänä tekijänä voi mainita keskushyökkääjänä pelanneen Joonas Mattilan, joka näytti nopeuttaan hyökkäyksen takakentältä. Myös Harrisin juoksujen voidaan odottaa korostuvan ottelussa sekä ehdottomasti yhteistyön laitahyökkääjien kanssa pitää olla kohdillaan kohdattaessa sarjaa johtava joukkue!

 

KIINNITÄ HUOMIOTA

Pystyykö Wolverines puolustus pitämään tällä kertaa Jabari Harrisin kurissa? Viimeksi Harris juoksi 250 jaardia itse ja heitti 181 jaardia, tehden niillä 5 maalia Wolverines puolustusta vastaan.

 

Ottelussa tulee olemaan kahvio sekä grillimyyntiä. Paikalla kannustamassa myös ECG Cheerleading joukkue!

Liput:

10€ aikuiset

5€ alle 15-vuotiaat, opiskelijat, varusmiehet

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi