ECG kohtaa Kouvola Indiansin Myllypurossa!

EAST MODE – BEAST MODE !

East City Giants palaa itään, kun ECG pelaa kauden ensimmäisen kotiottelunsa Myllypuron urheilupuistossa.

Ottelu Kouvola Indiansia vastaan alkaa klo 15:00.

Idän Jättiläiset lähtevät hienoisena ennakkosuosikkina otteluun. Viime kaudella ECG voitti kummatkin joukkueiden kohtaamiset ja vuoden takaisesta ovat mustakeltaiset vahvistuneet! Mutta Indiansia ei pidä aliarvioida, sillä voitontahto on joukkueessa varmasti kova. Joukkuetta johtaa pelinrakentaja Phillip Garcia, joka pelasi myös viime kaudella ECG:tä vastaan ja on nyt läpi vuoden ollut Indiansin joukkueen mukana.

ECG on asettanut rosteriin takamies Eric Irvinin, joka tekee tämän kauden debyyttinsä ottelussa. Amerikkalaiskiintiön takia June Robinson on valmennuksen apuna sivurajalla ottelussa. Laitahyökkääjä Toni Öhman, takamiehet Tony Viksten, Eero Saarinen ja tukimies Leevi Stenbäck ovat myös sivussa ottelusta. ECG saa kuitenkin jalkeille hyvän kokoonpanon ja lähtee otteluun vain voitto mielessään!

Kiinnitä huomiota:

Miten ECG:n heittopeli lähtee rullaamaan ottelussa. Ensimmäisessä ottelussa Wolverinesia vastaan heittopeli oli vielä ajoittain hieman tahmeaa, mutta saako tässä ottelussa pelinrakentaja Harris ja laitahyökkääjät paremmin kemiansa ja yhteistyönsä pelaamaan. Se selviää tulemalla paikalle katsomaan!

Ottelun lippujen hinta kaikille on 5€. Kausikortteja pystyy ostamaan myös lipunmyynnistä 25 eurolla.

Ottelussa palvelee ECG:n kioski ja grilli on myös kuumana läpi ottelun! Myös hieman ECG:n fanituotteita on myynnissä paikan päällä!

Paikan päällä käyvät sekä kortti ja käteinen.

Lähin parkkipaikka löytyy Pallomyllyn edestä, jonka osoite on Pikajuoksijankuja 9. Itäkeskuksen sekä Myllypuron metroasemilta on myös kävelymatka kentälle. Myös useat bussit tuovat aivan kentän läheisyyteen.

TERVETULOA KANNUSTAMAAN IDÄN JÄTTILÄISET KAUDEN AVAUSVOITTOON!