ECG kohtaa Indiansin lauantaina

East City Giants jatkaa runkosarjaansa lauantaina 17.6. klo. 17:00 kotiottelulla Kouvola Indiansia vastaan. Edellisen kerran joukkueet ovat kohdanneet kaudella 2012. ECG aloitti kautensa kotivoitolla tiukimmalla mahdollisella marginaalilla, kun se voitti Jaguaarit 1 pisteellä. Indians on puolestaan pelannut vierasottelun Jaguaareja (35-6) ja kotiottelun Wolverinesia vastaan (0-70) ja saalistaa vielä kauden avausvoittoaan. Indians sai pukeisiin edelliseen otteluunsa vain noin 25 pelaajaa, joista osa kärsi tuon ottelun aikana vielä vammoja, joukossa mm. pelinrakentaja Myles Gates. Koska kyseessä oli arkiottelu, odotettavissa on että viikonloppuna pelattavaan ECG:tä vastaan pelattavaan koitokseen saapuu kuitenkin suurempi intiaanilauma paikalle.

ECG varautuu siihen, että taistelu seuraavan ottelun sarjapisteistä ei tule olemaan helppo, sillä intiaanien joukkueen kotimainen runko on kokenut ja osaava, vaikka vielä alkukauden otteluissa pienilukuinen. Joukossa on useita Vaahteraliigakokemusta omaavia pelaajia, ja myös joukkueen vahvistukset, erityisesti pelinrakentaja Myles Gates ja laitahyökkääjä Chris Green ovat osoittaneet vaarallisuutensa jo aiemmissa otteluissa. Joukkuetta vahvistaa myös australialainen Peters Smith, jonka potkaisemat pitkät lentopotkut ovat pakottaneet vastustajan hyökkäyksen etenemään pitkää kenttää.

Aiemmissa kahdessa ottelussaan Indiansin hyökkäys on edennyt juoksuvoittoisesti useista eri muodostelmista mm. pelinrakentaja Gatesin ja Mikkeli Bouncersista siirtyneen Ilkka Jämsän juoksuilla. Tämän lisäksi idän Jättiläisten puolustuksen pitää olla hereillä juoksuhämäysten jälkeen tehdyille pitkille heittopeleille, joilla Indians eteni tehokkaasti varsinkin avausottelussaan.

ECG:ltä voidaan odottaa samanlaista tasapainoisesti juoksu- ja heittopeleihin pohjautuvaa hyökkäystä kuin kauden avausottelussaan, joskin joukkue on ehtinyt hioa viikon pidempään mm. pelinrakentajan ja laitahyökkääjien ja hyökkäyksen linjan ja keskushyökkääjien pelien ajoituksia. Jättiläiset välttyivät avausottelussaan pääosin suuremmilta haavereilta, joskin takapuolustaja Tony Viksten joutuu jättämään ottelun väliin polvivamman vuoksi. Häntä kuitenkin paikkaa täksi kaudeksi Giantsiin TAFTista yhden välikauden jälkeen siirtynyt Niko Lehtonen, joka siirtyy lauantaina pelivahvuuteen.

Odotettavissa on lauantaina jälleen 4 erää viihdyttävää ja fyysistä amerikkalaista jalkapalloa. Ottelussa esiintyvät ECG:n omat cheerleaderit ja puoliajalla on tarjolla Alphan tuotelahjoja yleisölle!
ECG:n Grilli ja kahvio tarjoaa makkaraa, virvokkeita sekä muuta pientä purtavaa. Tervetuloa paikalle!!

Lippujen hinnat:
Aikuinen 10€
Opiskelijat, varusmiehet ja alle 15-vuotiaat 5€
Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi otteluun.