ECG hävisi Hanko Sun Citylle 49-24

East City Giants koki toisen peräkkäisen tappionsa Hanko Sun Cityä vastaan luvuin 49-24. Ottelu alkoi tasaisesti mutta loppujen lopuksi yksinkertaisesti päättyi siihen että Hankolaiset onnistuivat paremmin pelifilosofiassaan kuin ECG. Sun Cityn juoksuhyökkäys jolla oli Hangon pelinrakentajan juoksu-uhka läpi ottelun, pystyi koko pelin ajan murtamaan ECG:n joukkueen puolustusta.

ECG:n hyökkäys toimi ajoittain erinomaisesti, mutta etenkin ensimmäisellä puoliajalla laitahyökkääjät eivät olleet samalla sivulla pelinrakentaja Bredbackan kanssa. Juoksuhyökkäykseen varmasti vaikutti jo toiseen kertaan useamman aloittavan hyökkäyksen linjamiehen poissaolo. Muuten keskushyökkääjät Eero Pietiläinen ja Sam Ryan kantoivat palloa erittäin mallikkaasti ja taistellen jokaisesta jaardista. Hyökkäyksen linja teki toki myös hienoa työtä kapteeni Henri Hännikäisen johdolla.

ECG:n kannalta onnistujia oli etenkin tulokaspelaaja Edi Takolander, joka otti ottelussa kaksi syötönkatkoa takapuolustajan paikalla ja myös isoja jaardeja hyökkäyksen puolella laitahyökkääjänä.

East City Giants toivottaa myös nopeaa ja hyvää kuntoutumista valitettavasti loukkaantuneelle Sun Cityn pelaajalle.

Seuraavaksi Giants kohtaa Raisio Oakmenin tulevana lauantaina 4.7. vieraskentällä. Tulevaa kautta sekä taistelua välieräpaikasta varten ottelu Oakmenia vastaan on äärimmäisen tärkeä. Tällä hetkellä näyttää siltä että Kuopio Steelers on karkaamassa, mutta taistelu on yhä täysin avoin ja muiden joukkueiden sijoitukset II-divisoonassa ovat vielä täysin avoinna.

Tämän vieraspeliviikon jälkeen ECG palaa vihdoin Helsinkiin ja ottelu Mikkeli Bouncersia vastaan pelataan 11.7. klo 15.00! Ole viimeistään siellä kannustamassa ECG voittoon!! Mustakeltaisilla Helsinkiläisillä on todella kova halu ja tahto nousta ylöspäin ja tähän toivotaan ECG kansan kannustusta!!