ECG haki pisteet Kouvolasta selvin luvuin

East City Giantsin kausi jatkui voitokkaan Pieksämäen reissun jälkeen vierasmatkalla Kouvolaan Indiansia vastaan. ECG otti Indiansin päänahan luvuin 47 – 19.

Ottelu alkoi ECG:lle hyvin ja kaksi ensimmäistä maalia tulivatkin nopeasti. Tämän jälkeen Indiansin puolustus ryhdistäytyi ja ECG:n hyökkäys sortui virheisiin eikä pystynyt enää maalien tekoon ensimmäisellä puoliajalla. Virheet ovatkin olleet erittäin harmillinen asia tähän mennessä ECG:lle ja liian monia hyvin rullanneita hyökkäyksiä tyrehtyy typerien virheiden takia. Kouvolaakin vastaan ECG:n hyökkäys menetti useita kertoja palloja syötönkatkojen sekä rähmäyksien takia. Nämä virheet joukkueen on karsittava mentäessä pudotuspeleihin. Tässä ottelussa myös Xavier Andre ja Anthony Clarke esiintyivät hyökkäyksen puolella ja erittäin pirteästi esiintyivätkin kummankin tehdessä maalit. Ottelun jälkeen ECG:n päävalmentaja Jabari Harris totesikin että on hienoa voittaa selvin luvuin, mutta että joukkue ja hyökkäys tekee vielä aivan liikaa helppoja virheitä jotka maksavat pisteitä.

Jättien puolustus pelasi läpi ottelun hyvällä tasolla ja pitkään näytti siltä että Kouvolan ensimmäisellä puoliajalla tekemä maali jäisi heidän ainoakseen. Ottelun lopussa ECG rupesi myös kierrättämään pelaajiaan. Indians taisteli hyvin läpi ottelun pienilukuisella joukkueella ja hyökkäyksessä etenkin Troy Rice ja Ilkka Jämsä esittivät hyviä otteita. Seuraavaan otteluun ECG saa pelioikeuden takamiehelleen Eric Irvinille, joka vahvistaa etenkin mustakeltaisten heittopuolustusta.

Ottelu oli loppujen lopuksi melko selkeä, vaikka Indians hyvin ECG:n perässä pysyikin ensimmäisen puoliajan ajan.

Seuraavasta ECG:n ottelusta voikin odottaa todellista huippu-ottelua, kun Kuopio Steelers saapuu tulevana lauantaina Helsinkiin. Ottelun aloituspotku potkaistaan lauantaina klo. 16:00 Velodromilla. Kummatkin joukkueet ovat varmistaneet pudotuspelikipaikkansa, mutta kotiedut ovat vielä jaossa ja kumpikin joukkue varmasti haluaa pudotuspeleissä ottelunsa kotikentälle. Luvassa siis kovaa ja viihdyttävää peliä!

GO GIANTS!

Tule katsomaan ECG:n ottelua, kun vastaan astelee Savosta Kuopio Steelers!!