ECG haastaa Kuopio Steelersin kotikentällään

East City Giants kohtaa toistamiseen tällä kaudella Kuopio Steelersin tulevana lauantaina (25.7.) Helsingin Velodromilla klo. 13.00. ECG on todellisen haasteen edessä, sillä sarjaa johtava Steelers ei ole hävinnnyt kauden aikana otteluakaan ja joukkueen maalisuhde on 6 pelin jälkeen +219.

ECG on Kuopion perässä sarjassa toisena, vaikka joukkue on pelannut ottelun vähemmän takana tulevia Hanko Sun Cityä ja Mikkeli Bouncersia. Bouncers ja ECG ovat tasapisteissä 6:lla pisteellä, mutta ECG:n voitettua kummatkin joukkueiden väliset kohtaamiset on ECG oikeutetusti toisella sijalla.

Jättiläiset lähtevät otteluun kahden ottelun voittoputkessa. Ensin mustakeltaiset voittivat Raisio Oakmenin vieraissa 6 – 28 ja sitten Bouncersin kotikentällään 14 – 6. Giantsilla tulee jälleen olemaan ottelusta poissa muutamia avainpelaajia, mutta tässä vaiheessa kautta se alkaa olemaan jokaiselle joukkueelle enemmän sääntö kuin poikkeus. ECG saa kuitenkin jalkeille varmasti nälkäisen lauman saalistamaan vielä voittamattomien Kuopiolaisten päänahkaa.

Viime ottelussa Bouncersia vastaan Giantsin puolustus oli ratkaisevassa roolissa, kun ryhmä ei antanut Bouncers hyökkäyksen tehdä muuta kuin kaksi potkumaalia. ECG:n puolustuksen linja alkoi osoittamaan näyttöjä jo paljon paremmasta. Joukkueen juoksupuolustus toimi ja heittopeleissä Bouncers pelinrakentajalle saatiin nopeasti annettua painetta. Tätä samaa tarvitaan puolustukselta Kuopiota vastaan, jos Jättiläiset mielivät Steelersin päänahan ottaa.

Tule kannustamaan JÄTTILÄISET voittoon!!

East City Giants – Kuopio Steelers,
Helsingin Velodromilla, Mäkelänkatu 70.
25.7. lauantaina klo. 13.00