ECG antaa pelikiellon kahdelle pelaajalleen

Lauantaina 5.8.2017 pelattiin Velodromilla East City Giantsin kannalta tärkeä peli, kun vieraaksi saapui sarjan kärkipaikkaa pitävä Kuopion Steelers. Voittamalla tämän ottelun säilyisi ECG:llä mahdollisuus kotietuun tulevissa pudotuspeleissä. Ottelu alkoi ECG:n kannalta huonoimmalla mahdollisella tavalla, kun vierailijat siirtyivät vajaassa kolmessa minuutissa jo 0 – 19 johtoon. Muutenkin joukkueen epäonni jatkui ja virheitä sattui helpoissakin paikoissa. Tämä turhautuminen kostautui muutamalla ylilyönnillä, joista toisessa pelaaja suljettiin ottelusta.

”Pidimme hallituksen kanssa palaverin ja totesimme, että seuran pelaajien, toimihenkilöiden ja organisaatioon kuuluvien ECG:tä edustavien henkilöiden tulee säilyttää maltti kaikissa tilanteissa ja turhia ylilyöntejä ei sallita missään tilanteessa. Tämän seurauksena päätimme antaa hyökkäyksen linjamies Stewart Keenanille yhden ottelun ja hyökkäyksen linjamies Mikko Pajulle kahden ottelun rangaistuksen pelaajien toiminnasta kyseisessä ottelussa. Toivottavasti tämän kauden aikana ei tarvitse antaa enää vastaavia rangaistuksia ja nämä ovat ikäviä tapauksia” -toteaa puheenjohtaja Tero Blomster.

Mikko Pajun pelikielto tulee sopimattomasta kielenkäytöstä ja Stewart Keenanin hänen toiminnastaan ottelun pelitilanteessa. Stewart Keenan on poissa 12.8.2017 pelattavasta ottelusta Helsinki Wolverinesta vastaan ja Mikko Paju on poissa sekä 12.8.2017 pelattavasta ottelusta Helsinki Wolverinesta vastaan sekä seuraavan viikonlopun play off -ottelusta.