ECG aloittaa kauden Mikkelissä

ECG saa heti kauden aloituksessa vastaansa joukkueen, joka Jättiläiset onnistui voittamaan viime vuoden Tinamaljassa. Tuolloin Mikkeli Bouncers oli vahvempi 14-22. Joukkueiden aiempi kohtaaminen kaudella päättyi Giantsin voittoon luvuin 32-25. Kummatkin joukkueet saivat siis voiton toisistaan, mutta Bouncers onnistui voittamaan otteluista luonnollisesti tärkeämmän, sarjan finaalin.

Nyt tulevan viikon lauantaina pitkä odotus palkitaan kun joukkueet iskevät jälleen yhteen Mikkelissä Urpolan tekonurmikentällä. Silloin mitataan kumman joukkueen kehitys on ollut kovempaa talvikauden aikana ja kumpi on valmiimpi heti kauden aloituksessa.

Bouncers kävi pelaamassa scrimmage tyylisen harjoitusottelun I-divisioonan Jyväskylän Jaguaareja vastaan 14.5. ja ottelu päättyi tasaisin lukemiin niukasti Jaguaarien voittoon 14-13. Harjoitusottelut eivät kerro missään nimessä kaikkea tulevan kesän voimasuhteista, mutta lähtökohtaisesti II-divisioonan nousijajoukkue Bouncersille tiukka tulos I-divisioonan Jaguaareja vastaan on tuloksellisesti hyvä. Bouncersin rosterista ei löydy Mikko Seppästä, joka oli viime kaudella vaikea pideltävä Giants puolustukselle. Seppänen onnistui omilla henkilökohtaisilla suorituksillaan ottamaan isoja pelejä Giantsia vastaan. Oletettavaa kuitenkin on että Bouncers on muuten vahvistunut Seppäsen poistuttua joukkueesta.

Giantsin leiriä tarkasteltaessa voi tehdä ainakin yhden selvän muutoksen viime kauteen. Pelaajamäärä on kasvanut selvästi ja mustakeltaiset tulevat marssittamaan Mikkeliin kauden avaukseen n. 35 pelaajan ryhmän. Muutama edellisen vuoden tärkeä pelaaja on vaihtanut maisemaa muuttojen takia, mutta korvaavia pelaajia on tullut tilalle ja työtä menestyksen eteen on tehty kovaa. Viikon päästä mitataan kovan työn tulos.

 

Ole kannustamassa East City Giantsia tulevan kesän otteluissa!