ECG 30-0 voittoon Lohja Lionsista

East City Giants nappasi pitkästä aikaa voiton, kun kauden avauksessa ECG kaatoi Lohja Lionsin selvin luvuin 30-0.

ECG aloitti pelin pirteästi pitäen palloa pitkiä ajanjaksoja hyökkäyksen viedessä palloa tasaisesti kohti Lohjan maalia. Kuitenkin pelin aikana Lohja Lionsin hyvin taistellut joukkue sai ajoittain ECG:n hyökkäyksen pysäytettyä. ECG onnistui kuitenkin etenemään sekä heitolla, että juoksulla ja puoliajalle lähdettiin 14-0 lukemissa. Vaikka ECG:n hyökkäys ajoittain toimikin juuri toivotunlaisesti, jäi Jäteille vielä parantamisen varaa. Liian usein pystyivät Lionsin vahvat linjamiehet sekä tukimiehet pysäyttämään ECG:n hyökkäyksen niille sijoilleen.

Kuten ottelun lopputuloksesta näkee ECG:n puolustus pelasi erinomaisen pelin. Vahvaa juoksuhyökkäystä esittänyt Lohja sai muutaman kerran hyvän hyökkäysvuoron edeten pallon kanssa, mutta kovin lähelle eivät he maalintekoa kuitenkaan päässeet. ECG:n puolustus otti myös useita pallonriistoja, jotka auttoivat joukkuetta ottelun aikana merkittävästi.

Ottelun MVP osoitukset saivat East City Giantsin WR Ohto Nygren sekä Lohja Lionsin RB Lauri Sundell. Nygren ja Sundell palkittiin ECG:n yhteistyökumppanin Finnkinon elokuvalipuilla.

ECG:n päävalmentaja Ari Evwarayen kommentit:

ECG avasi kautensa 30-0 voitolla Lionsia vastaan, mitkä tunnelmat pelin jälkeen olivat?

“Pelin jälkeiset tunnelmat ovat tietenkin hyvät. Sen lisäksi, että ensisijainen tavoite, eli ottelun voittaminen, toteutui, saimme myös paljon onnistumisia usealle eri pelaajalle. Se on omiaan lisäämään motivaatiota jatkossa. Hyökkäyksessä perusfilosofiamme toimi erittäin hyvin ja “takataskuun” jäi vielä paljon, mitä ei tarvinnut tässä ottelussa käyttää. Puolustuksessa saimme yhtälailla hyviä onnistumisia ja vaikka Lohja ajoittain eteni pitkiä siivuja meitä vastaan, nollapeli pysyi ja saimme pakotettua oikein hyvän määrän pallonmenetyksiä erityisesti ottelun lopussa.”

ECG:llä on vastassa seuraavaksi Raisio Oakmen joka on voittanut kaksi ensimmäistä peliään (kummatkin Kotka Eaglesia vastaan), miten ECG valmistautuu tähän otteluun?

“Valmistautuminen sunnuntain otteluun on jo alkanut eikä siihen nyt ole muuta kuin perinteiset lääkkeet; jatketaan oman tekemisen parantamista, opiskellaan vastustaja ja pyritään iskemään heikkoihin kohtiin.”

Seuraavaksi ECG saa vastaansa Raisio Oakmenin, kun Jättiläiset matkaavat tulevana sunnuntaina (15.6.) Oakmenin vieraaksi. Sunnuntaina nähdään kumpi jatkaa voittojen tiellä, Oakmen vai ECG…!

ecglohja