East City Giantsin joukkueet toiminnassa pandemiasta huolimatta

Maailmaa ravisuttanut Covid-19 eli koronavirus vaikuttaa myös East City Giantsin toimintaan. Seura lähetti maaliskuun alussa tiedotteen, jonka ohjeistus noudatti THL:n yleisiä ohjeita kansalaisille. Tiedotteen lähettämisen jälkeen myös valtakunnallisesti muutettiin ohjeistusta, joilloin kaikki seuran juniorijoukkueet (amerikkalainen jalkapallo & cheerleading) sekä salibandyjoukkueet keskeyttivät yhteisen harjoittelun toistaiseksi. Juniorijoukkueet ovat saaneet valmennukselta viikko-ohjelman peruskuntoa varten sekä ohjeistuksen myös teoriaopiskelun osalta. U15 ja U17 joukkueet harjoittelevat myös ohjatusti virtuaalisesti 3 kertaa viikossa omatoimisen treeniohjelman lisäksi.

Myös amerikkalaisen jalkapallon edustusjoukkueen harjoitukset keskeytettiin samalla viikolla. Miesten joukkue valmistautuu mahdollisesti myöhemmin pelattavaan kauteen pelaajien yksilöharjoitteilla sekä viikottaisten internet – livevideotapaamisten avulla.

Huolimatta siis maailmanlaajuisesta kriisistä, on ECG:n toiminta yhä voimissaan ja tilanteen hellittäessä, palaavat mustakeltaiset joukkueet vahvoina takaisin kentille! Seuran jäsenet saavat tietoa tulevasta myclubin kautta tai oman joukkueen joukkueenjohtajalta.

East City Giantsin hallitus kehoittaa kaikkia toimimaan THL:n ohjeistuksen mukaisesti pandemian leviämisen estämiseksi!

Tsemppiä kaikille ja pyrkikää nauttimaan etenevästä keväästä keskellä näitä vaikeita oloja!