East City Giants pelaa 2. divisioonassa kaudella 2015!

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto on julkaissut tulevan kauden sarjojen joukkueet. East City Giants tulee pelaamaan 2. divisioonassa vuonna 2015. Viime kaudella ECG sijoittui toiseksi 3. divisioonassa.

East City Giantsille nousu on erittäin hieno ja tärkeä askel seuran kehittymisessä. Vuonna 2014 Giantsilla oli 7 ottelun voittoputki ja joukkue pelasi Tinamaljassa Mikkeli Bouncersia vastaaan. Tinamaljan ECG hävisi yhdellä maalilla, joukkue tosin aiemmin kaudella voitti Bouncersin.

ECG:n kanssa II- divisioonassa tulevat pelaamaan Hanko Sun City, Kuopio Steelers, Mikkeli Bouncers ja Raisio Oakmen. Bouncers sekä Oakmen nousevat ECG:n tavoin III-divisioonasta.

Viime kaudella II-divisioonassa pelanneet Kuopio Steelers (7-3) ja Hanko Sun City (7-3)  pelasivat toisiaan vastaan välierässä. Sun City voitti välierän 35-20 ja eteni loppuotteluun (Rautamalja), jossa Hämeenlinna Huskies oli parempi 35-8.

Selvää siis on että Giantsilla on vastassa ensi kaudella laadukkaita ryhmiä. ECG on jo tavoitteensa asettanut ensi kaudelle eli Rautamaljan voitto on Jättiläisten katseissa!

Tulethan paikalle ensi kauden koittaessa kannustamaan ECG jälleen kohti voittoja!