Jenkkifudiskoulu-mainos

East City Giants Jenkkifudiskoulu III

Jenkkifutiskoulu alkaa syyskuun 17. päivä ja kestää vuodenvaihteeseen asti. Se koostuu monimuotoisesta harjoittelusta sisältäen mm. laji- ja fysiikkaharjoittelua sekä luokkahuoneopiskelua.

Jenkkifudiskoulu-mainos
Klikkaa mainosta suuremmaksi

Koulu on avoin kaikille yli 16-vuotiaille miehille ja naisille, joita kiinnostaa kilpailla amerikkalaisessa jalkapallossa kaudesta 2013 eteenpäin tai vaikka pelkästään tutustua lajiin. Koulun jälkeen harjoittelijoilla on halutessaan mahdollisuus jatkaa urheilua osana East City Giantsin kilpailutoimintaa. Kaudella 2012 Giantsin edustusjoukkue kilpaili miesten amerikkalaisen jalkapallon I-divisioonassa. Lisäksi Giantsin alle-21 vuotiaiden A-juniorijoukkue kilpaili ikäluokan I-divisioonassa. Giants teki myös tiivistä valmennusyhteistyötä naisten SM-sarjassa pelaavan GS Demonsin kanssa.

Kouluun osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta amerikkalaisesta jalkapallosta tai varusteiden hankkimista, mutta hyvä peruskunto on eduksi. Koulun osallistumismaksu vahvistetaan myöhemmin ilmoittautumisten perusteella. Kuukausittainen osallistumismaksu sisältää mahdollisuuden kuntosaliharjoitteluun yhteistyökumppanimme tiloissa.

 

Lisätiedot ja ennakkoilmoittautumiset 12.9. mennessä sähköpostitse osoitteeseen . Paikkoja on rajoitetusti.

Jenkkifutiskoulu-2012-treenit-5World Class Gym RoihupeltoJenkkifutiskoulu-2012-treenit-7Jenkkifutiskoulu-2012-treenit-9Jenkkifutiskoulu-2012-treenit-8

 

 


 

Giants järjestää myös jenkkifutisopistona tunnetun, kokeneemmille pelaajille suunnitellun talviharjoitteluohjelman. Lisätietoja tästä saa ottamalla yhteyttä


 

Vastaa