East City Giants järjestää jenkkifutiskokeilupäivän 30.9.2014

East City Giants järjestää  jenkkifutiskokeilupäivän 30.9.2014 klo.19.00-20.00 Helsingin Velodromilla. Kokeilupäivä sopii kaikille 16-vuotta täyttäneille, joilla on lajiin hiemankin kiinnostusta. Laji sopii kaikenkokoisille, eikä lajista tarvitse olla lainkaan ennakkokokemusta tai tietoutta.

East City Giantsin laajaan valmennusryhmään kuuluu vakituisesti 5 valmentajaa, joita täydentävät kausien aikana useat vierailevat lajivalmentajat. ECG:ssa keskitytään pelaajien yksilölliseen kehittämiseen ja joukkue on uudelle pelaajalle loistava paikka aloittaa.

Nykyään joukkueen kapteenina toimiva Tapio Nurminen mainitseekin omasta aloittamisestaan noin 3 vuotta sitten:

“Kysyin kaveriltani Riku Sorsalta (TAFT) missä pääkaupunkiseudun joukkueessa laji kannattaisi aloittaa ja hänen välitön vastauksensa oli ECG. Tämä sai minut ottamaan yhteyttä joukkueeseen ja nopeasti tajusin miksi Riku oli minua tänne ohjeistanut. Huomasin jo alusta alkaen, että joukkueessa harjoitellaan tosissaan ja että valmentajat ovat sekä ammattitaitoisia että määrätietoisia pelaajien ja joukkueen kehittämisessä. ”

Nyt on aika pistää sana kiertämään kaikille tutuille, joita asia voisi mahdollisesti kiinnostaa!! Rohkeasti kaverien kanssa kokeilemaan minkälaista treenaaminen Giantsissa on!!

ECG:n jenkkifutiskokeilupäivä 30.9.2014 klo.19.00-20.00, Helsingin Velodromi, Mäkelänkatu 70

Tapahtuma Facebookissa: East City Giants Tryouts !

 

East City Giants järjestää kokeilupäivän joukkueeseen 30.9.2014 !
East City Giants järjestää kokeilupäivän joukkueeseen 30.9.2014 !