East City Giants hakee yhteistyökumppaneita

Vuonna 1979 perustettu monilajiseura East City Giants hakee yhteistyökumppaneita.

Seuralla on toimintaa amerikkalaisessa jalkapallossa alle 9-vuotiaista miesten 1-divisioonaan asti, salibandy-toimintaa kahdella eri sarjatasolla, sekä cheerleading toimintaa kahdella joukkueella.

Yhteistyökumppaneita hakee etenkin amerikkalaisen jalkapallon miesten edustusjoukkue, joka kilpailullisesti kamppailee paikasta Vaahteraliigaan, Suomen korkeimmalle sarjatasolle.

Joukkueen kilpailutaso on korkea ja pysyäkseen laadukkaana sekä kehittääkseen toimintaa, tarvitsee joukkue yhteistyökumppaneita. Kumppanuus voi tarkoittaa monia asioita, aina perinteisestä sponsoroinnista markkinointiyhteistyöhön. East City Giantsin tavoitteena on jatkuvasti pyrkiä kehittämään toimintaansa sekä kasvattamaan yhteisöä ympärillään.

ECG:n toiminta on vakaalla pohjalla ja pitkän tähtäimen tavoitteena seuralla on luoda vankka verkosto etenkin itä-Helsingin alueella ja amerikkalaisessa jalkapallossa kehittää miesten edustusjoukkueen toiminta Suomessa lajin huipputasolle asti.

Yhteistyökumppanuudesta kiinnostuneet yritykset, yhdistykset tai yksityishenkilöt voivat ottaa yhteyttä sähköpostilla info@ecg.fi osoitteeseen. Kerromme mielellämme lisää seurastamme sekä yhteistyötavoista.