Eagles otti voiton ECG:stä

ECG kohtasi paremman kauden avauksessa. Kotka Eagles voitti Jättiläiset selvin lukemin 65-20.

Eaglesin hyökkäys onnistui rokottamaan ECG:tä jatkuvasti virheistä ja monesti Kotkan hyökkäys ei ehtinyt kentällä kauaa aikaa viettää pelinrakentaja Carpelanin löytäessä vapaan laitahyökkääjän, jolle pallo heittää maalin arvoisesti.

Poissaolot vaikuttivat selvästi ECG:n joukkueeseen ja kentällä olikin kummallakin puolella palloa pelaajia, jotka pelasivat ensimmäisen pelinsä ikinä. Tulokkaat pelasivat upeasti ja hienosti taistellen, mutta luonnollisesti kokemattomuus näkyy kokeneita pelaajia vastaan tässä vaiheessa.

Ajoittain ECG:n peli toimi kyllä hienosti sekä hyökkäyksessä ja puolustuksessa, mutta suuri määrä isoja virheitä lähes aina käänsivät pallon kotkalaisten suuntaan. Tämä olikin aika lailla pelin ratkaiseva tekijä. Bredbacka ja Koski löysivät pelinrakentajina ajoittain laitahyökkääjiä hienosti ja heittojaardeja joukkueelle kertyi mukavasti. Pallonriistot kuitenkin olivat murhe ECG:lle ja yhtenä mainintana voi sanoa Veikko Kallion Eagles puolustuksesta. Kallio voitti 2017 1. divisioonan syötönkatkotilaston ja välivuoden jälkeen tahti näyttää edelleen todella kovalta.

ECG:n maalintekijöinä kunnostautuivat:

-Sean Koski juoksemalla

-Janne Heleniuksen kiinniotto Kosken heitosta

-Sean Kosken kiinniotto Bredbackan heitosta

ECG kohtaa United Newland Crusadersin 2 viikon päästä kotikentällään. UNC hävisi ensimmäisen ottelunsa Pori Bearsia vastaan luvuin 14 – 23. Tähän otteluun ECG lähtee korjaamaan virheitään ja ottamaan voittoa UNC:stä!
Osta ECG:n 20€ hintainen kausikortti ja tule paikalle seuraamaan kun Jättiläiset iskevät kohti ristiretkeläisiä!

Kuvat: Mikko Mäkelä ja Pekka Vainio