Avoimilla harjoituksilla hyvä vastaanotto

Fyysisiä treenejä on lähdetty alusta asti miettimään uuden pelaajan näkökulmasta, kuitenkaan unohtamatta mukaan tulleita jo ennestään peliuraansa aloitttaneita pelaajia. Treenit ovat olleet sekä uusille, mutta myös vanhoille pelaajille tarpeeksi haastavia. Koulutuksessa on fyysisen harjoittelun lisäksi keskitytty teorian opettamiseen amerikkalaisen jalkapallon perusteista aina syvempiin taktiikoihin.

Harjoitusjaksossa on meneillään peruskuntojakso ja marraskuun aikana viikkoharjoituksia on pidetty viisi, joista jokainen on erilainen, mutta tukee sopivasti toisiaan. Harjoittelemiseen on  kuulunut kunto-, teoria-, laji-, juoksu sekä liikkuvuus- ja ketteryysharjoittelua. Ohjattuja harjoituksia on järjestetty 22, joissa on käynyt yhteensä 9 valmentajaa sekä 39 harjoittelijaa. Harjoittelijoista 27 on täysin uutena lajin pariin tullutta. Harjoituskäyntejä yhteensä marraskuun aikana on tullut 412 kappaletta. Mukana harjoituksissa on ollut muista joukkueista kuusi talvikaudeksi siirtynyttä harjoittelijaa.

Harjoitukset toimivat myös hyvin niille henkilöille, jotka mahdollisesti eivät halua pelata lajia, vaan esimerkiksi ovat liikkeellä pelkästään kuntoa ja liikkuvuutta parantamassa. Harjoituksista löytyy videopätkiä sekä kuvia East City Giantsin Facebook -sivuilta. Harjoitukset ovat avoimet kaikille harjoitusmaksun suorittaneille treenaajille, tulevasta joukkueesta riippumatta.Jos olet +16 -vuotias ja kiinnostunut harjoittelemaan kovaa jenkkifutista hyvässä porukassa, niin ota yhteys valmennustiimiimme sähköpostilla valmennus(at)ecg.fi

Vastaa