Ari Evwaraye pelaajasopimukseen East City Giantsin kanssa!

ECG saa ison luokan vahvistuksen joukkueeseen aivan kauden kynnyksellä. Joukkueen entinen päävalmentaja Ari Evwaraye tulee pukemaan mustakeltaisen pelipaidan päälleen kesällä ja taistelemaan Giantsin puolesta kesän koitoksissa.

Pelaajaurallaan Evwaraye on voittanut 4 Vaahteramaljaa. Vaahteraliigassa hän on pelannut Porvoon Butchersissa sekä Turku Trojansissa. Puolustuksen linjan omimmaksi pelipaikakseen tunteva Evwaraye on pelannut myös Suomen maajoukkueessa.

Pelaajauran jälkeen Evwaraye on valmentanut East City Giantsia ensin puolustuksen koordinaattorina ja sen jälkeen päävalmentajana. Isoa ja todella merkityksellistä työtä joukkueen taustajoukoissa tehnyt Jättiläinen siirtyi sivuun valmennusvastuusta Samuel Orvomaan tullessa joukkueen päävalmentajaksi.

Evwaraye kommentoi muutosta seuraavasti:

“Onhan tämä epätavanomainen muutos, että edellisen kauden päävalmentaja siirtyy pelaavaan kokoonpanoon seuraavaksi kaudeksi. Jäin pois valmennustehtävistä useasta syystä, joista tärkeimmät olivat henkilökohtaiset syyt. Lisäksi näin, että joukkueella oli vihdoin sellainen toimiva valmennustiimi ja taustaorganisaatio, että pystyin hyvillä mielin jäämään sivuun. Kehitys vaatii ajoittaista muutosta”

“Päätös pelaamisesta ja nimenomaan Giantsissa pelaamisesta kypsyi hitaasti. Olen viimeisen vuoden ajan harjoitellut paljon ja vanhalle kilpaurheilijalle kaikki harjoittelu muuttuu nopeasti tavoitteelliseksi. Tämä on tapa, jolla voin tällä hetkellä parhaiten auttaa joukkuetta, jonka eteen olen monta vuotta tehnyt kovasti töitä. Lisäksi minulta puuttuu vielä se kokemus, että astun kentälle ECG:n pelipaidassa, jota niin monet suomalaisen jenkkifutiksen legnedat ovat kantaneet. Sen ympyrän täytyi sulkeutua ja nyt siihen tarjoutui mahdollisuus.”

 

HC Evwaraye
Joukkueen viime kauden päävalmentaja nähdään tulevana kautena ECG:n paidassa kentällä.

Ari Evwaraye tulee varmasti olemaan suuri voima ECG:lle joukkueen pyrkiessä jälkeen voitokkaaseen kesään.

 

Tule katsomaan kun ECG jenkkifutis palaa kentille kesällä!