Ari Evwaraye ECG:n puolustuksen koordinaattoriksi

 

Veljeskolmikon vanhimman jenkkifutisura starttasi 1995 15-kesäisenä Vaasa West Coast Vikings -joukkueesta, päättyen lopulta Porvoosen 2010. Matkalle on mahtunut vaahteraliigaotteluja kolmessa eri joukkueessa: Vaasassa, Turussa sekä Porvoossa. Vaahteraliigan lisäksi mukaan mahtuu MM-, EM- sekä EFL-otteluita.

Loukkaantumisten vaivaama Ari oli jo ripustamassa kypärää naulaan 2008, mutta vuodesta 2009 tuli historiallinen suomalaisessa jenkkifutiksessa, kun koko veljeskolmikko pelasi samassa joukkueessa Porvoo Butchersissa voittaen vaahteramaljan. Arille mestaruus oli jo uransa neljäs.

“Arin rooli puolustuksen koordinaattoriksi oli luonnollinen valinta. Kokemus Butchersin pelaajana sekä valmentajana, on sellainen voimavara jota ei kannata jättää hyödyntämättä. Puolustuksen koordinoinnin lisäksi Arille tulee myös rooli LB-valmentajana” kertoo ECG:n päävalmentaja Stefan Karkulahti.

“Henkilönä Ari Evwaraye sopii loistavasti ECG:n kovaan ja periksiantamattomaan valmennusporukkaan. Ari on persoonana reilu ja lämminhenkinen auktoriteetti, mutta vaatii harjoittelijalta paljon. Ari on ollut Porvoon mukana rakentamassa viittä suomenmestaruutta, joten voittamisen kulttuuri on syvällä selkärangassa” jatkaa Karkulahti.

“ECG:n perinteikäs historia ja legendaarinen asema Suomen jenkkifutiksessa on asia, jota kunnioitan syvästi ja olen imarreltu, että pääsen olemaan mukana kirjoittamassa tämän tarinan uusinta lukua. Uuden ECG:n arvot ja lähtökohdat ovat oikeita: harjoitellaan kovaa kehittäen etenkin nuoria pelaajia ja opettelemalla perusasiat oikein. Yksilöitä kehittämällä saavutamme tuloksia joukkueena, pelipaikka- ja fysiikkavalmennus sekä -harjoittelu on tärkeämpää kuin viivat ja ruksit. Ottelut voitetaan kaikilla tasoilla ensisijaisesti vahvojen ja teknisesti oikeiden suoritusten kautta. Tulemme varmasti tarjoamaan mielekkäät harjoitteluolosuhteet sekä tuleville ECG:läisille ja muille kanssamme harjoittelemisesta kiinnostuneille” toteaa Ari Evwaraye.

East City Giants ry
info@ecg.fi

Vastaa